TerraVitaal voor een beter leven.

        

Behandelingen/ Werkvormen


Acupunctuur
Sinds 2001 werk ik holistisch met mensen en in de loop der jaren ben ik me blijven verdiepen en verbreden middels diverse (HBO) studies zoals onder andere Chinese Voetreflex - ChinFlex, Guasha, Acupunctuur en momenteel bezig met de HBO opleiding Westerse Kruidengeneeskunde).

Disbalans in de energie
Acupunctuur herstelt de natuurlijke balans tussen lichaam en geest en zorgt voor het vrije stromen van energie. Middels acupunctuur kan het weer vrij stromen van de energie worden beļnvloed door het plaatsen van super dunne en steriele naaldjes op bepaalde acupunctuurpunten. Zowel waar te weinig energie is en waar teveel (blokkade) energie is, kan de energie worden gereguleerd. Elk acupunctuurpunt heeft een specifieke werking en door een combinatie van punten te prikken, kan de balans hersteld worden.

Hoe zit dat dan precies
In je leven is de kans groot dat je 'vastloopt' en dat gebeurt een tijd onbewust misschien, totdat het zich gaat uiten in lichamelijke (pijn) of geestelijke klachten (gewoon niet lekker in je vel zitten).
Deze "gestagneerde energie" geeft op vele gebieden diverse klachten tot aan wat wij ziekten noemen aan toe. Middels acupunctuur wordt voor een geleidelijke energiestroom gezorgd waardoor je je zowel fysiek, mentaal als emotioneel een stuk beter gaat voelen.


Informatie en kosten/vergoeding:
Er vindt altijd een intakegesprek en anamnese voorafgaand aan de eerste behandeling plaats.
De kosten hiervoor staan vermeld onder tarieven/vergoeding.

De behandelingen zijn volgens een holistische benadering, maar zijn geen vervanger van de reguliere zorg. Blijf ten alle tijden onder behandeling van uw arts. Hij of zij kan het ziekteproces nauwkeurig in de gaten houden en volgen.
Doordat ik tevens de Medische Basiskennis op HBO nivo heb behaald, worden behandelingen volgens de 5 natuurgeneeskundige principes door veel zorgverzekeraars vergoed wanneer je een aanvullende verzekering hebt en je betaalt GEEN eigen risico.

TerraVitaal © Copyright 2022