TerraVitaal voor een beter leven.

        

Emoties

Borsten en emoties

Borsten steken fier vooruit en zijn ons eerste contactpunt met de buitenwereld. Het zijn onze voelers en ze bevinden zich op ons Hart en onze Longen en boven onze Milt-Maag en Lever. Deze organen hebben ieder hun eigen emotie als verdriet, piekeren en zorgen maken, frustratie en het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Al deze onverwerkte emoties worden opgeslagen in het bindweefsel van de borsten.
Zowel de borsten als de emoties krijgen geen aandacht en worden weggestopt.

Je helpt je borsten door de emoties die daar opgeslagen liggen te leren begrijpen en zie hoe mooi, zacht en soepel je borsten en het leven weer wordt.


Wel adviseer ik altijd om ten alle tijden bij de behandelend reguliere arts onder behandeling te blijven en zo kunnen reguliere artsen en ik samen communiceren om tot verbetering van de klacht te komen. De reguliere en complementaire geneeskunde zie ik hierdoor steeds meer 'samen' komen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en in het bezit van het diploma Medische Basiskennis op HBO nivo waardoor mijn behandelingen door veel zorgverzekeraars worden vergoed (wanneer je een aanvullende verzekering hebt en je betaalt GEEN eigen risico).

TerraVitaal Copyright 2022