TerraVitaal voor een beter leven.

        

Chinflexģ

Chinflexģ is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage-principes. De Chinezen passen voetmassages al zo'n 4000 jaar toe met goede resultaten.
Hun kennis op dit terrein is dan ook zeer beproefd. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te bijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen. De Chinese voetmassage is zo effectief doordat zowel de reflexzones op de voeten als de meridiaanbanen en acupunctuurpunten als extra behandelpunten (bv bij onder andere slapeloosheid, diabetes etc.) worden gecombineerd.

Vanaf de voeten, de onderbenen tot en met de knieŽn worden uitgebreid gemasseerd, daar er zich veel acupunctuurpunten bevinden. Er worden hiervoor zeer effectieve Chinese massagetechnieken toegepast. Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld. De resultaten zijn dan ook vaak heel gunstig.

Het grote succes van Chinflexģ massage ontstaat doordat in een massage twee systemen tot ťťn geheel worden gecombineerd.
1) De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
2) De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieŽn worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien).

De combinatie van deze twee systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende, intensieve massage technieken toegepast worden op knieŽn, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

Bovendien kan de klant, als extra mogelijkheid, kiezen voor een voetenkruidenbad voor aanvang van de massage. Dit kruidenbad zet het ontgiften in gang en vermindert door de speciale kruiden ook spier- en gewrichtsklachten.

Tijdens een ontspannende Chinflexģ massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.

TerraVitaal © Copyright 2012