TerraVitaal voor een beter leven.

        

Behandelingen/ Werkvormen

Chinese Guasha methodiek

INTEGRALE GUASHA THERAPIE:
o Guasha is een zeer oude therapie afkomstig uit China en is opgebouwd uit 2 woorden: "Gua" betekent "schrapen" en "Sha" betekent "gestagneerde energie" die in het lichaam de klachten geeft. Met een jadesteen worden meridiaanbanen, acupuntuurpunten, weefsels en organen; kortom het gehele lichaam behandeld. Guasha is daarom een holistische methodiek waarmee de oorzaak wordt behandeld opdat de klachten verminderen tot aan geheel opgelost worden.

Deze REGENERATIETHERAPIE is veelzijdig, eenvoudig en effectief.
Guasha:
o Ontgift en ontzuurt
o Bevordert de bloedsomloop
o Lymfesysteem wordt geactiveerd
o Reguleert de lichaamsfuncties en organen
o Neemt blokkades en daardoor pijn weg
o Revitaliseert en regenereert ("life-extension")
o Vermindert stress, moeheid en burn-out
o Verbetert c.q. geneest indirect talloze (chronische) stoornissen en klachten
o Brengt emoties in balans
o Ontspant en bevordert helderheid van geest
o Er komt meer zuurstof in het lichaam
o De weerstand wordt verbeterd


De jadesteen waarmee wordt gewerkt, staat in China voor innerlijke rust, energie en zelfgenezing.

Pijnloos
De behandeling is nagenoeg pijnloos. CliŽnten ervaren deze vorm van behandelen als een weldaad voor de pijnlijke spieren en plekken op het lichaam. Vanuit de 5 natuurgeneeskundige principes, kijk ik naar de klachten en de oorzaak hiervan en zullen die specifieke gebieden worden behandeld.

Klachten en ziekten behandelen met Guasha
De klachten die kunnen worden behandeld middels de Guasha methodiek, staan in de link 'klachten en ziektebeelden' die je op mijn website kunt vinden.

Informatie en kosten/vergoeding:
Er vindt altijd een intakegesprek en anamnese voorafgaand aan de eerste behandeling plaats. De kosten hiervoor en voor het medisch consult staan vermeld op de website: www.terravitaal.nl
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en in het bezit van het HBO diploma Medische Basiskennis waardoor de behandelingen veelal vergoed worden door je zorgverzekeraar bij een aanvullende zorgverzekering.

Wel adviseer ik altijd om ten alle tijden bij de behandelend reguliere arts onder behandeling te blijven en zo kunnen reguliere artsen en ik samen communiceren om tot verbetering van de klacht te komen. De reguliere en complementaire geneeskunde zie ik hierdoor steeds meer 'samen' komen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en in het bezit van het diploma Medische Basiskennis op HBO nivo waardoor mijn behandelingen door veel zorgverzekeraars worden vergoed (wanneer je een aanvullende verzekering hebt en je betaalt GEEN eigen risico).

TerraVitaal © Copyright 2020