TerraVitaal voor een beter leven.

        

Werkvormen

Uw behandeling kan bestaan uit 1 of meerdere van onderstaande werkvormen.
Klik op onderstaande werkvormen om hier meer over te lezen.        

Chinese Guashatherapie

Guasha is opgebouwd uit 2 woorden: "Gua" betekent "schrapen" en "Sha" betekent "gestagneerde energie die in het lichaam klachten geeft tot aan ziekten toe".
Het is een zeer oude therapie afkomstig uit China, waarbij met een jadesteen voornamelijk de nek, schouders en rug wordt behandeld. Guasha is een therapie waarmee snel resultaten kunnen worden behaald. Al na de eerste behandeling merk je verschil.

Een behandeling stimuleert de organen en de bloedsomloop, het lymfesysteem wordt geactiveerd, er komt meer zuurstof in het lichaam en de weerstand wordt verbeterd. De methode vervangt zowel acupunctuur, de traditionele Chinese massage, bindweefsel- massage en vele andere Oosterse therapieŽn en zorgt daarom voor een snel resultaat.
De jadesteen staat in China voor innerlijke rust, energie en zelfgenezing.

Pijnloos
De behandeling is nagenoeg pijnloos. CliŽnten ervaren deze vorm van masseren als een weldaad voor de pijnlijke spieren en plekken op het lichaam. Vanuit mijn opleidingen in de Chinese Geneeskunde, kijk ik naar de klachten en de oorzaak hiervan en zullen die specifieke gebieden worden behandeld met de jadesteen.

Klachten en ziekten behandelen met Guasha
Met Guasha kunnen klachten als hoofdpijn, verkoudheid, migraine, nek- en schouderpijn, RSI, tenniselleboog, rugpijn, PMS, zenuwpijn, heuppijn, kniepijn etc. worden verholpen. Maar ook de ruim 120 auto-immuunziekten waarin ik gespecialiseerd ben.

Informatie en kosten/vergoeding:
Er vindt altijd een intakegesprek en anamnese voorafgaand aan de eerste Guasha behandeling plaats. De kosten hiervoor en voor het medisch consult staan vermeld op de website: www.terravitaal.nl Ik sta ingeschreven in het HBO register en ben aangesloten bij een beroepsvereniging en in het bezit van het HBO diploma Medische Basiskennis. Hierdoor worden de behandelingen veelal vergoed door je zorgverzekeraar bij een aanvullende zorgverzekering.

TerraVitaal © Copyright 2016