TerraVitaal voor een beter leven.

         Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)   06-38128875

Klantbeoordelingen

Ik ben gestart in 2001 en werk al bijna 20 jaar met mensen met fysieke en psychische klachten.
Al duizenden keren hebben mensen ervaren wat Guasha in combinatie met de Chinese Voetreflex
en Oosterse filosofie doet voor lichaam en geest.
In al die jaren is een naslagwerk ontstaan van vele honderden behandelingen voorzien van foto's, verslagen en klantervaringen.
Die kan ik hier natuurlijk niet allemaal plaatsen dus heb ik gekozen voor een aantal diverse klachten met klantervaringen om een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is.

Jeffrey ( man, 28 jaar uit Rotterdam)  Schouderklachten
"Als ik weer een periode van hard sporten achter de rug heb voor wedstrijden, kom ik altijd weer bij Madelon voor een heerlijke behandeling. Ik ben bij meerdere fysio's en masseurs geweest maar na een behandeling van Madelon voel ik me weer ontspannen en klaar om door te trainen. Voor zowel het kickboksen als MMA. Het is dus echt aan te raden voor sporters en niet sporters om langs te gaan als je ergens klachten heb! vrouw uit Capelle a/d IJssel  Onderrugklachten
Ik ben bij Madelon gekomen met aanhoudende pijnklachten in mijn rug, vooral de onderrug waardoor ik inmiddels mijn hele rug "strak en stijf" had gezet. Ik kon niet meer op mijn rug liggen in bed en ook omdraaien in bed was erg pijnlijk. Madelon heeft goed naar mij geluisterd en de eerste keer de hele rug behandeld. Er trad direkt verbetering op na de eerste behandeling. Na 2 weken volgde een tweede behandeling die meer gericht was op de onderrug en na nog eens 2 weken de derde behandeling. Deze derde behandeling was alleen voor het ruggedeelte vlak boven de billen. Inmiddels gaat het een stuk beter en heb ik veel minder last en kan mij gemakkelijker bewegen.

Patrick ( man, 42 jaar uit Vlaardingen)  Schouderklachten
"Jaren heb ik last gehad van mijn schouder.
Ik ben er ook verschillende keren met deze klacht naar de huisarts geweest. Het enige wat de huisarts kon doen was mij een spuit geven tegen de pijn. Totdat ik Madelon leerde kennen.
Zij vertelde over de Guasha therapie welke zij geeft. Nadat ik Madelon had verteld over de pijn in mijn schouder stelde zij voor om mijn schouder te behandelen.

Madelon was ervan overtuigd dat ze met Guasha therapie de pijn in mijn schouder kon verhelpen.
Na de 1e behandeling merkte ik al een vermindering van de pijn. Na een 4 tal behandelingen was ik pijnvrij. Nu zijn we bezig met behandelingen om ervoor te zorgen dat ik pijnvrij blijf wanneer ik mijn schouder belast. Ook nu merk ik dat het na iedere behandeling langer duurt voordat ik pijn krijg in mijn schouder wanneer ik deze belast.

Jamie (vrouw, 27 jaar uit Schiedam)   Migraine
"Ik ben heel fijn geholpen door Madelon. Ik had last van terugkerende migraines, en de Guasha werd aangeraden door een vriend van mij. Ik was nogal bang dat het pijn zou doen en was redelijk sceptisch, maar al mijn twijfels zijn weggenomen. Ik werd heel hartelijk ontvangen door Madelon, en ze legde elke stap uit bij de intake. Ook als zij bezig is met de behandeling vertelde ze wat er ging gebeuren. Ik heb geen moment pijn gehad tijdens de massage. Het resultaat (onderhand 2 weken verder) mag er ook zijn: ik heb nog geen enkele migraine aanval gehad, terwijl dit voorheen bijna elke week voorkwam. Ik ben zeer tevreden, en raadt de behandeling dan ook zeker aan!"

TerraVitaal Copyright 2019