TerraVitaal voor een beter leven.

         Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)   06-38128875

Behandelingen/ werkvormen

Alle behandelingen komen voor vergoeding in aanmerking wanneer u aanvullend bent verzekerd.
U betaalt geen eigen risico voor zorg die door uw aanvullende verzekering wordt vergoed.


INTEGRALE GUASHA THERAPIE:
o Guasha is een zeer oude therapie afkomstig uit China, waarbij met een jadesteen voornamelijk de nek, schouders en rug wordt behandeld.
Deze REGENERATIETHERAPIE is zo veelzijdig, eenvoudig en effectief, dat alleen deze al ontzettend veel mensen kan helpen.
Kort samengevat stimuleert GUASHA: het immuunsysteem, ontgift en ontzuurt, bevordert de bloedsomloop, reguleert functies en organen, neemt blokkaden en pijn weg, revitaliseert en regenereert ("life-extension"), vermindert stress, moeheid en burn-out, verbetert c.q. geneest indirect talloze (chronische) stoornissen en klachten, brengt emoties in balans, ontspant en bevordert helderheid van geest.
GUASHA-NHGO:
o De Guasha-NHGO behandeling houdt in dat de nek, het gehele hoofd inclusief gezicht wordt behandeld en ter afsluiting worden er op bepaalde acupunctuurpunten in het oor plakkers geplaatst met kleine metalen balletjes die je zelf thuis door middel van erop te drukken, kunt activeren. Deze behandeling heeft als doel om de lokale klachten zoals hoofdpijn in diverse vormen, nekklachten bij lang computergebruik/verkeerde houding in bijvoorbeeld de auto etc. te verminderen en/of op te lossen.
CHINFLEX:
o
Chinflex is een benaming voor de Chinese voetreflex.
De opleiding hiervoor heb ik in Nederland en in China gevolgd.


Klik op onderstaande button om uw afspraak online te maken.

Vergoeding van het consult
De kosten van een consult worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed via de aanvullende verzekering. Vraag vooraf informatie bij je eigen verzekeraar.
Kijk voor een overzicht bij Beroepsvereniging BATC.
Klik hier om naar de website van Beroepsvereniging BATC te gaan
.

De behandelingen zijn volgens een holistische benadering, maar zijn geen vervanger van de reguliere zorg. Blijf ten alle tijden onder behandeling van uw arts. Hij of zij kan het ziekteproces nauwkeurig in de gaten houden en volgen.

TerraVitaal Copyright 2018