De praktijk voor vrouwen

Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)    06-38128875   

Afspraak maken Instagram

Vruchtbaarheid en/of Erectieproblemen

Praten over en hulp zoeken bij problemen met het krijgen of behouden van een erectie of verminderde vruchtbaarheid, ik weet het, dat is nog altijd lastig. En toch zijn al vele mannen door me geholpen met een stevigere erectie en stellen waarbij het toch lukt om zwanger te worden. Je kan vrijblijvend een kosteloos informatief gesprek aanvragen in mijn praktijk, dan leg ik je uit wat er allemaal mogelijk is.
Het percentage mannen die te maken krijgen met problemen met betrekking tot prostaat of vruchtbaarheid neemt namelijk nog steeds toe. De onvruchtbaarheid (infertiliteit) bij mannen steeg van 10% in 1938 naar 30-50% in 2017. Vaak zijn er al allerlei onderzoeken gedaan, maar is geen duidelijke oorzaak gevonden en zouden deze stellen gewoon zwanger moeten kunnen worden.

Waarom lukt het dan toch niet... Je kan zelf wel letten op geen strakke kleding dragen en geen mobiele telefoon in je broekzak. Drank/ en drugsgebruik heeft invloed op je sperma en erectie evenals medicijnen als viagra, de phyto-oestrogenen in met name soja, leeftijd, over- en ondergewicht, excessieve lichamelijke of geestelijke inspanning, stress, te weinig slaap, overbelasting door gebruik van computer (beeldschermen). Het lijken op zich niet hele grote veroorzakers, maar alles bij elkaar en gedurende langere tijd kan net voor problemen zorgen.


Symptomen bij Erectieproblemen:

 
o Vroegtijdig klaarkomen
o Geen ochtenderectie of nachtelijke erectie
o Koude genitaliŽn
o Pijn in onderrug/ zwakke onderrug
o 's Nachts moeten plassen
o Tinnitus (oorsuizen)


Contactgegevens                                                           Openingstijden praktijk                                              Afspraak maken
TerraVitaal - Acupunctuur en coaching                 Maandag, dinsdag, woensdag:  08.15 - 17.00
Madelon van Heeren                                                    *Donderdag en vrijdag:  09.00 - 12.00

Marius Richtersstraat 60                                             *Alleen cyclus- en/of overgangsklachten (acupunctuur)
3059 TH Rotterdam Nesselande
Telefoon: 06-38128875, mocht je de voicemail krijgen, spreek gerust in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Praktijkinformatie

AGB-code therapeut: 90044154
AGB-code praktijk: 90052880
Klacht- en Tuchtrecht nr.: KB. 10.121.159
KvK nummer: 27199879

Copyright 2024 © Madelon van Heeren TerraVitaal   Privacy