TerraVitaal voor een beter leven.Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)    06-38128875   

Afspraak maken Instagram

Acupunctuur

Klassieke acupunctuur is een natuurlijke en zeer effectieve therapie die al duizenden jaren wordt toegepast. In een prettige, rustige omgeving krijg je de tijd om te vertellen over je klacht(en) en waar je zowel fysiek als mentaal last van hebt. Ik kijk daarbij naar het grotere geheel en naar de werkelijke oorzaak achter je symptomen. Wanneer je de oorzaak behandelt, blijf je ook op langere termijn vrij van klachten.

Voorafgaand aan het eerste consult stuur ik je een vragenlijst die we tijdens het eerste consult bespreken. Ook bekijk ik je tong en voel je pols om een zo goed mogelijk beeld te krijgen en een diagnose te stellen zodat ik een behandeplan op maat voor je kan maken. Ik kan dan ook een inschatting geven van het aantal behandelingen die je nodig hebt. Dit verschilt per persoon en is afhankelijk waarvoor je komt. Ik start met een wekelijkse behandeling voor 3 weken, dan kunnen we evalueren en meer tijd tussen de afspraken laten.

Behandeling
Je gaat liggen op de moderne, luxe behandeltafel met als je wilt een dun dekentje over je heen. Ik vertel je waar ik een paar hele dunne, steriele naaldjes ga plaatsen in acupunctuurpunten die ik voor je heb uitgekozen. Soms kan het dat ik je vraag je broek uit te doen of je shirt iets omhoog te schuiven tot boven je navel bijvoorbeeld. Ik zal je daar waar ik geen naaldjes hoef te zetten, met een handdoek bedekken, zodat je je comfortabel voelt. De hele dunne naaldjes worden door de meeste vrouwen als vrijwel pijnloos ervaren en de behadenling als erg ontspannend.


Contactgegevens                                                           Openingstijden praktijk                                              Afspraak maken
TerraVitaal - Acupunctuur en coaching                 Maandag, dinsdag, woensdag:  08.15 - 17.00
Madelon van Heeren                                                    *Donderdag en vrijdag:  09.00 - 12.00

Marius Richtersstraat 60                                             *Alleen cyclus- en/of overgangsklachten (acupunctuur)
3059 TH Rotterdam Nesselande
Telefoon: 06-38128875, mocht je de voicemail krijgen, spreek gerust in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Praktijkinformatie

AGB-code therapeut: 90044154
AGB-code praktijk: 90052880
Klacht- en Tuchtrecht nr.: KB. 10.121.159
KvK nummer: 27199879

Copyright 2024 Madelon van Heeren TerraVitaal   Privacy