TerraVitaal voor een beter leven.

        

Verzorg de huid van je borsten

o Je borsten hebben zelf geen spieren en dus kunnen we ze een handje helpen. Zelf douche ik dagelijks en besteed dan ook tijd aan m'n borsten onder de douche. Dat hoeft niet lang te duren overigens als je ze maar dagelijks aandacht geeft. Zelf ben ik geen fan van koud nadouchen en zeker niet voor mijn borsten, maar dat moet ieder voor zichzelf weten.


Borsten ritueel onder de douche:
o Zorg dat het water niet te warm is, dat droogt de huid uit
o Wiebel onder de waterstraal met ze
o Gebruik hydraterende doucheproducten
o Masseer je borsten terwijl je onder de douche staat

Met hydraterende doucheproducten kan je je borsten heerlijk masseren en je houdt er een streelzachte huid aan over. Een scrub raad ik af omdat de huid van je borsten erg dun is en dan snel beschadigd kan raken.

Afdrogen doe je met een zachte handdoek en niet te ruw wrijven, deppen of zachtjes kneden kan ook.


Wel adviseer ik altijd om ten alle tijden bij de behandelend reguliere arts onder behandeling te blijven en zo kunnen reguliere artsen en ik samen communiceren om tot verbetering van de klacht te komen. De reguliere en complementaire geneeskunde zie ik hierdoor steeds meer 'samen' komen. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en in het bezit van het diploma Medische Basiskennis op HBO nivo waardoor mijn behandelingen door veel zorgverzekeraars worden vergoed (wanneer je een aanvullende verzekering hebt en je betaalt GEEN eigen risico).

TerraVitaal Copyright 2022