TerraVitaal voor een beter leven.

Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)    06-38128875   

Afspraak maken Instagram

Voetreflex

Voetreflex, Chinflex®, is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage-principes. De Chinezen passen voetmassages al zo'n 4000 jaar toe met goede resultaten.
Hun kennis op dit terrein is dan ook zeer beproefd. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te bijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen. De Chinese voetmassage is zo effectief doordat zowel de reflexzones op de voeten als de meridiaanbanen en acupunctuurpunten worden gecombineerd.

Vanaf de voeten, de onderbenen tot en met de knieën worden zeer effectieve Chinese massagetechnieken toegepast. Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld en de resultaten in het behandelen van klachten zijn dan ook vaak heel gunstig.

Het grote succes van Chinflex® massage ontstaat doordat in een massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.
1) De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
2) De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien). P>

Tijdens een ontspannende Chinflex® massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.

Contactgegevens                                                           Openingstijden praktijk                                              Afspraak maken
TerraVitaal - Acupunctuur en coaching                 Maandag, dinsdag, woensdag:  08.15 - 17.00
Madelon van Heeren                                                    *Donderdag en vrijdag:  09.00 - 12.00

Marius Richtersstraat 60                                             *Alleen cyclus- en/of overgangsklachten (acupunctuur)
3059 TH Rotterdam Nesselande
Telefoon: 06-38128875, mocht je de voicemail krijgen, spreek gerust in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Praktijkinformatie

AGB-code therapeut: 90044154
AGB-code praktijk: 90052880
Klacht- en Tuchtrecht nr.: KB. 10.121.159
KvK nummer: 27199879

Copyright 2024 © Madelon van Heeren TerraVitaal   Privacy