TerraVitaal voor een beter leven.

         Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)    06-38128875   

Afspraak maken Instagram

Blijf gezond

In de natuurgeneeskunde is gezondheid meer dan "niet ziek zijn". Ziekte volgens de Natuurgeneeskunde is een natuurlijke reactie van het lichaam dat altijd streeft naar een gezonde, evenwichtige situatie, voor lichaam ťn geest. Het lichaam heeft een zelfgenezend vermogen en de natuurgeneeskundige behandeling zal er ook op gericht zijn om dat vermogen te stimuleren. Bij TerraVitaal wordt gekeken naar het totaalbeeld en de oorzaak van de klacht(en) behandeld; zodat deze verminderen tot geheel verdwijnen. Daar iedereen uniek is, zal iedere behandeling ook uniek zijn.

Holistisch Therapeut Madelon van Heeren geeft haar cliŽnten tijd om een verandering teweeg te brengen tijdens een consult en past meerdere behandelmethoden toe tijdens dat consult zoals Acupunctuur, Guasha-therapie, ChinflexPlus(Chinese voetreflex), TCM-Fytotherapie (Westerse kruidengeneeskunde) en geeft coaching vanuit TaoÔstische inzichten. Het toepassen van de 5 natuurgeneeskundige principes*, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, vormen de natuurlijke manier om evenwicht te brengen wanneer er verstoring is ontstaan.

Mensen worden steeds bewuster van de noodzaak van een gezonde leefstijl. Ze zijn echter nog onwetend over ziekmakende processen en hoe deze zelfstandig tot verandering te brengen.
Mijn behandeling is er altijd op gericht cliŽnten bewust te maken van de oorzaak van de ziekmakende patronen. Door de oorzaak van de klacht op te sporen en aan cliŽnten uitleg te geven over hoe de klacht als gevolg van de oorzaak is ontstaan, geeft aan de cliŽnt inzicht hoe dit patroon zelfstandig te veranderen is.

Bewustwording en zelf weer de regie krijgen over de cliŽnt zijn/haar eigen leven zal bijdragen aan een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De behandelingen zijn volgens een holistische benadering, maar zijn geen vervanger van de reguliere zorg. Blijf ten alle tijden onder behandeling van uw arts. Hij of zij kan het ziekteproces nauwkeurig in de gaten houden en volgen.

Ik sta ingeschreven bij de beroepsvereniging BATC.
Voor vergoeding van het consult verwijs ik u naar de tarieven op de website.
Daar vindt u een link naar de BATC waar u meer informatie kunt krijgen over hoe de vergoeding is bij iedere zorgverzekeraar waar de BATC een contract mee heeft.

TerraVitaal © Copyright 2024